Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε Περέιρα, ΚΕΔ και διαιτητές για «εγκληματική οργάνωση»!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε Περέιρα, ΚΕΔ και διαιτητές για «εγκληματική οργάνωση»!
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 14:32

Καταιγιστικές εξελίξεις με αφορμή τους προκλητικούς ορισμούς του Περέιρα για τη 19η αγωνιστική της Superleague. Επειδή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο «ερύθρολευκος» παλαίμαχος τερματοφύλακας, είχε διαρρεύσει από χθες ότι επιστρέφουν οι Φωτιάς και Ευαγγέλου, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Περέιρα, μέλη της ΚΕΔ αλλά και τους Κουκουλάκη, Φωτιά και Ευαγγέλου με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης».

Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη νομική κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη με αφορμή τα διαιτητικά αίσχη. Πιο συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου κατατέθηκε μήνυση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, κατά του διαιτητή του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 Βασίλη Φωτιά (Πέλλας), των βοηθών Νίκου Σάββα (Σερρών), Δημήτρη Φίλου (Βοιωτίας), του διαιτητή VAR, Αγγελου Ευαγγέλου και του βοηθού VAR, Ανδρέα Φωτόπουλου, όπως επίσης και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω.

Η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

Η νέα μήνυση έγινε με αφορμή τους ορισμούς στα ματς της 19ης αγωνιστικής εμπεριέχει το μήνυμα ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις και ότι τον προκάλεσαν με αφορμή την επιστροφή των ρέφερι σε αγώνες (σ.σ. ο Φωτιάς ορίστηκε Παναθηναϊκός-Ξάνθη και ο Ευαγγέλου Ατρόμητος-Βόλος). Αρα, δεν πρόκειται να τους ανεχθεί...

Διαβάστε επίσης

Πάμε σπίτι μας! (photo)

Πάμε σπίτι μας! (photo)

Στις 19:30 επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Έχουμε αγώνα σήμερα!

Ένας μόνιμος κατήφορος…

Ένας μόνιμος κατήφορος…

Διαιτητές που έπρεπε να έχουν πάει σπίτι τους, ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο… Η ΕΠΟ ελέγχεται οικονομικά, σε βάθος τριετίας… Πόσο πιο κάτω να πάει, πια;