Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάμε σπίτι μας! (photo)

Πάμε σπίτι μας! (photo)
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 15:00

Τόσοι πολλοί λόγοι υπάρχουν, για να πάνε οι ΓΑΥΡΟΙ στο Καραϊσκάκη. Ένας είναι ο πρώτος και καλύτερος: Το να δει την ομάδα! Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα, αλλά πολύ, πολύ σημαντικά! Σήμερα, ειδικά, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι!

Η επιστροφή στο σπίτι μας. Λείψαμε από αυτό για δύο ματς, με το «έτσι θέλω» και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε στην εξέδρα και να φωνάξουμε δυνατά, για την αγαπημένη μας ομάδα! Να στηρίξουμε τους παίκτες και να δώσουμε ώθηση στον Θρύλο της καρδιά μας, να πάρει ακόμη μία νίκη!

Και τι θα φέρει αυτή η νίκη; Πρόκριση. Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας! Έναν στόχο, τον οποίο επίσης κυνηγάει ο Θρύλος! Ο οποίος είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και δεν… παρατάει κανέναν. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κρατάει όλα τα καρπούζια στις μασχάλες και να το κάνει καλά! Να διεκδικεί πρωτάθλημα, να διεκδικεί Κύπελλο, να προχωρά στην Ευρώπη! Μόνο αυτός!

Έχουμε επιστροφή Φορτούνη! Ο αρχηγός είναι εδώ και αναμένεται στο σημερινό να πάρει χρόνο συμμετοχής και να πατήσει ξανά το χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη! Μεγάλη ημέρα και για τον ίδιο και για την οικογένεια του Ολυμπιακού…

Αξίζει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! Αξίζει να είμαστε δίπλα στην ομάδα, δίπλα στον Κώστα, δίπλα στο Γκιλιέρμε, που επίσης επιστρέφει, δίπλα στα νέα παιδιά που θα παίξουν, στον Αλέν που θα καθίσει πάλι κάτω από τα δοκάρια… Να είμαστε δίπλα στον ΘΡΥΛΟ!

Διαβάστε επίσης

Ένας μόνιμος κατήφορος…

Ένας μόνιμος κατήφορος…

Διαιτητές που έπρεπε να έχουν πάει σπίτι τους, ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο… Η ΕΠΟ ελέγχεται οικονομικά, σε βάθος τριετίας… Πόσο πιο κάτω να πάει, πια;