Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντικές οι επιστροφές των Φορτούνη και Γκιλιέρμε»

«Σημαντικές οι επιστροφές των Φορτούνη και Γκιλιέρμε»
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 21:53

Τη δεύτερή του νίκη κόντρα στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά με 4-1, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός και έτσι, πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και στις επιστροφές των Κώστα Φορτούνη και Γκιλιέρμε...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή του Θρύλου: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει για τους τίτλους και το Κύπελλο μας ενδιαφέρει. Η πρόκριση ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε, από εδώ και πέρα θα είναι διαφορετικά. Εμείς αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα την αναμέτρηση και καταφέραμε να προκριθούμε. Η επιστροφή του Κώστα (σ.σ. Φορτούνη) είναι σημαντική για εμάς, όπως και αυτή του Γκιλιέρμε. Προχωράμε πλέον για τα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Με 6.000 ΓΑΥΡΟΥΣ ο Θρύλος στο Λονδίνο!

Με 6.000 ΓΑΥΡΟΥΣ ο Θρύλος στο Λονδίνο!

Απόβαση στο «Emirates» αναμένεται να κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, στο ματς με την Άρσεναλ, για το Europa League, μιας και τα «μαγικά χαρτάκια» θα εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού!

Ακάθεκτος για νταμπλ ο Θρύλος!

Ακάθεκτος για νταμπλ ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 την Καλαμάτα και με συνολικό σκορ 6-1 συνεχίζει στο Κύπελλο και… φουλ για νταμπλ. Μεγάλη στιγμή η επιστροφή Φορτούνη, έπαιξε και ο Γκιλιέρμε!

Γκολάρα από τον Λοβέρα!

Γκολάρα από τον Λοβέρα!

Δεύτερο τέρμα, στο ματς του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα, για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση...