Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμίζει το ρόστερ, πάνω στην ώρα

Γεμίζει το ρόστερ, πάνω στην ώρα
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 09:50

Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Παπ Σισέ… Σημαντικές επιστροφές, υψίστης σημασίας, για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει το ρόστερ του να γεμίζει, πάνω στην ώρα. Πάνω που οι υποχρεώσεις αρχίζουν να αυξάνονται, ολοένα και περισσότερο! Πρωτάθλημα, Σαββατοκύριακο, αλλά και εμβόλιμα, Κύπελλο Ελλάδας, Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα, με τόσο βαρύ πρόγραμμα και τόσες υποχρεώσεις, στη συνέχεια.

Ο Φορτούνης έδειξε σε καλή κατάσταση και, αν και θα χρειαστεί χρόνο, το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται εδώ. Θα παίρνει ολοένα και περισσότερο, αγωνιστικό ρυθμό και σύντομα θα μπορεί να ηγηθεί, ξανά, πλήρως, της ομάδας! Ο Λάζαρος, κάθε ματς που περνάει, αποκτά και εκείνος ρυθμό και ανεβάζει «στροφές», όπως και ο Σισέ. Εξίσου σημαντική είναι και η επιστροφή Γκιλιέρμε, με τον Βραζιλιάνο να κατέχει κομβικό ρόλο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Τώρα που το πράγμα… καίει, η επιστροφή των παικτών αυτών λύνει τα χέρια του Μαρτίνς. Του δίνει λύσεις, του δίνει επιλογές. Του δίνει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερη διαχείριση και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, σε όλους τους παίκτες!

Διαβάστε επίσης