Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρών, φυσικά, ο Θρύλος, στη διαδικασία

Παρών, φυσικά, ο Θρύλος, στη διαδικασία
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 10:24

Μεγάλη ημέρα, πολύ κρίσιμη, η σημερινή, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά. ΠΑΟΚ και Ξάνθη κάθονται ξανά μπροστά στην ΕΕΑ, για να πείσουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση πολυϊδιοκτησίας, όπως φαίνεται, βάσει των στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης και εκείνη της Ξάνθης, οφείλουν σήμερα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τα οποία απαιτεί η ΕΕΑ, για να διελευκανθεί η υπόθεση, η οποία ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και μειώνει τρομερά την αξιοπιστία του…

Ο Ολυμπιακός είναι, φυσικά, παρών. Δια της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου, κας. Λίνας Σουλούκου, αλλά και των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Χατζησαβάογλου και Καρπετόπουλου. Ο Θρύλος βγήκε μπροστά σε αυτή την ιστορία. Ηγείται της προσπάθειας να λάμψει η αλήθεια και να βγουν όλα στη φόρα. Να μην υπάρχουν, πλέον, σκιές και σκοτάδια, στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Και είναι παρών, στην εξέταση της υπόθεσης, η οποία συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης

Ας είμαστε ρεαλιστές

Ας είμαστε ρεαλιστές

Με τον ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσουν το ταλέντο τους και φτιάχνουν την εικόνα τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, έρχονται σύντομα… αλλαγές.