Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ας είμαστε ρεαλιστές

Ας είμαστε ρεαλιστές
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 10:45

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε, ξανά, την αλήθεια. Το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού, με την Καλαμάτα, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο, σημαντικό, θέμα των πιθανών πωλήσεων παικτών, το οποίο απασχολεί αρκετά την επικαιρότητα, τις τελευταίες ημέρες. Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά, πως όλο αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι μέρος της εξέλιξης, η οποία ακολουθεί τη δουλειά, η οποία γίνεται στο Ρέντη.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προτάσεις για πολλούς παίκτες μας. Για παίκτες όπως ο Ομάρ, ο Ποντένσε, ο Σεμέδο, ο Γκιγιέρμε, ο Καμαρά, ο Τσιμίκας. Αυτό είναι καλό σημάδι, διότι δείχνει πως η ομάδα δουλεύει καλά. όταν μία ομάδα δουλεύει καλά είναι λογικό να τραβάει τα βλέμματα. Αυτό είναι τιμή μας να έχουμε βιτρίνα μας αυτούς τους παίκτες μας που τραβάνε τα βλέμματα αρκετών συλλόγων», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Και αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός ξέρει να φτιάχνει την εικόνα των παικτών του και με το όνομα, το οποίο έχει φτιάξει, στην ποδοσφαιρική, μανατζερική, μεταγραφική «πιάτσα», τραβάει πάντα τα βλέμματα των μεγάλων πρωταθλημάτων. Ας είμαστε ρεαλιστές, λοιπόν. Εάν οι προτάσεις της τάξεως των 15, ή 18, ή 20, ή 23 εκατομμυρίων, συνεχίσουν να έρχονται με αυτό τον ρυθμό, είναι εξαιρετικά δύσκολο, το αμέσως προσεχές διάστημα κιόλας, να μην υπάρξουν αλλαγές, στο ρόστερ του Θρύλου. Και «πήγαινε» και «έλα».

Διαβάστε επίσης