Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συζητάμε για προσθήκες, όταν θα γίνεται «μάχη» για τη 18άδα!

Συζητάμε για προσθήκες, όταν θα γίνεται «μάχη» για τη 18άδα!
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 11:27

Είναι γνωστή η «κάψα» των οπαδών του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές. Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Διοίκηση του Ολυμπιακού συνολικά, έχει «κακομάθει» με αυτό τον τρόπο τους οπαδούς. Με το να φέρνει παίκτες αξίας, ποιότητας, με το να έχει κάνει τον Ολυμπιακό μία μεγάλη ομάδα, όχι μόνο σε τίτλους και αγωνιστικά, αλλά και σε στάτους. Σε παρουσία στην ποδοσφαιρική «πιάτσα», συνολικά. Γίνεται, λοιπόν, μία μεγάλη συζήτηση, γύρω από τις… προσθήκες που περιμένει ο κόσμος να γίνουν, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού και η πληρότητα αυτού, το αμέσως προσεχές διάστημα. Επέστρεψε ο Λάζαρος, επέστρεψε ο Σισέ, επέστρεψε ο Μπενζιά (χτύπησε αλλά σύντομα θα είναι ξανά παρών), επέστρεψε ο Φορτούνης! Επιστρέφει ο Ποντένσε, επιστρέφει ο Σουντανί… Ο Μπρούνο επίσης… Ο Γκερέρο δήλωσε παρών, με τα δύο γκολ χθες, το δοκάρι την προηγούμενη εβδομάδα… Θα επιστρέψει και ο Αβραάμ, ο Τοροσίδης. Ο Γκασπάρ θα πάρει περισσότερο χρόνο… Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι υπέρ-γεμάτο και σύντομα θα γίνεται… μάχη για τη 18άδα. Και ποιος θα μένει έξω…;

Οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι θα αυξηθούν το προσεχές διάστημα, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτή τη βάση, το να σκέφτεται και μόνο ο Πορτογάλος, το να βάλει και άλλον παίκτη, στην εξίσωσή του, μοιάζει… τρομερή υπερβολή. Η λογική και μόνο, υπαγορεύει ότι προσθήκες θα γίνουν μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις. Και αυτή είναι και η ουσία, όταν προσπαθεί μία ομάδα να διατηρήσει και να βελτιώσει τη «χημεία» και τον «κορμό» της.

Διαβάστε επίσης

Ας είμαστε ρεαλιστές

Ας είμαστε ρεαλιστές

Με τον ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσουν το ταλέντο τους και φτιάχνουν την εικόνα τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, έρχονται σύντομα… αλλαγές.