Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία εβδομάδα… φωτιά!

Μία εβδομάδα… φωτιά!
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 12:32

Τρομερά δύσκολο πρόγραμμα έχει μπροστά του ο Θρύλος, ο οποίος καλείται μέσα σε μία εβδομάδα να δώσει τρία παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν τόσα πολλά, στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Τρία παιχνίδια δύσκολα, με δυνατούς αντιπάλους, αλλά και σε δύσκολες έδρες.

Η αρχή γίνεται με το προσεχές δυνατό ματς, κόντρα στον Άρη, στο Καραϊσκάκη. Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, στις 19:30, στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης και η δυσκολία του αγώνα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες… συστάσεις. Οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ δυνατοί, ειδικά στο ανοικτό γήπεδο και ο Ολυμπιακός, ο οποίο επιτίθεται αρκετά, θα πρέπει να προσέξει πολύ.

Ακολουθεί, την Τετάρτη 22 Ιανουρίου, στις 17:15, για την 20ή αγωνιστική, η έξοδος του Θρύλου στο Ηράκλειο. Σε μία έδρα, στην οποία ο Ολυμπιακός είχε «γκελάρει» πέρυσι. Οι Πειραιώτες βρίσκουν τον ΟΦΗ όχι στην καλύτερη κατάστασή του, αλλά σίγουρα η «μάχη» στο «Γεντί Κουλέ» είναι πάντα δύσκολη.

Η τριάδα-«φωτιά» κλείνει με… ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Δεν χρειάζονται, επίσης, πολλές… συστάσεις, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ντέρμπι, όπως πάντα, με την ΑΕΚ να είναι μεν πιο πίσω, αλλά να «καίγεται» για να πλησιάσει την κορυφή! Τρομερά δύσκολη αποστολή, αν και ο Θρύλος είναι πάντα καλύτερος και πιο ποιοτικός.

Εβδομάδα… φωτιά, λοιπόν, για τον Θρύλο, ο οποίος οφείλει να δείξει τα… δόντια του, σε όλους!

Διαβάστε επίσης