Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φλερτ» με τον υποβιβασμό!

«Φλερτ» με τον υποβιβασμό!
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 13:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ακόμη ένα δείγμα των… εκτός λογικής ισχυρισμών της Ξάνθης, κατά την ακρόαση στην ΕΕΑ, για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, αποτελεί η τοποθέτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, ενός μέλους της επιτροπής.

Όταν η Ξάνθη επεσήμανε, λοιπόν, ότι ενημέρωσαν τηλεφωνικά τη γραμματέα της ΕΕΑ, για την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ, ένα εκ των μελών της επιτροπής σχολίασες «τι είναι αυτά που μας λέτε; Πείτε μας τουλάχιστον κάτι που να στέκει»

Μάλιστα, όταν οι νομικοί εκπρόσωποι της Ξάνθης ρωτήθηκαν γιατί στο site της ομάδας, φαίνεται ακόμη ως ιδιοκτήτρια η ΒΙΑΜΑΡ, απέφυγαν να δώσουν σαφή απάντηση, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την θέση τους.

«Φλερτάρει» με ποινή υποβιβασμού!

Αυτό που ενδιαφέρει, ιδιαιτέρως, είναι ότι αν αποδειχθεί πως η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, από τη ΒΙΑΜΑΡ στην INSPORTS INKE, δεν έχει με τρόπο σωστό, αλλά υπήρξαν παρατυπίες, η ποινή που επισύρει ο πειθαρχικός κώδικας, μπορεί να είναι ακόμη και υποβιβασμός! Η Ξάνθη είναι κολλημένη στα… σχοινιά, εάν αποδειχθεί ότι δεν ενημέρωσε εντός 10ημέρου, όπως προβλέπεται… Και δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη το θέμα της πολυιδιοκτησίας, που είναι και το πιο «καυτό» για τους Ακρίτες, αλλά και για τον ΠΑΟΚ φυσικά.

Διαβάστε επίσης