Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβολή, το… μεσαίο όνομα ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Αναβολή, το… μεσαίο όνομα ΠΑΟΚ και Σαββίδη!
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 15:39

Η εικόνα που έσυρε το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πιο χαμηλά στρώματα του βαρελιού, παγκοσμίως. Η εικόνα που έγινε παγκόσμιο θέμα συζήτησης και σχολιάστηκε σχεδόν… σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, με τον οπολοφόρο Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, όταν αισθάνθηκε ότι… αδικήθηκε, παραμένει ακόμη… αδίκαστη. Σήμερα, Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, πήρε αναβολή για τέταρτη φορά! Ναι, καλά διαβάσατε. Για τέταρτη φορά.

Μετά την προηγούμενη αναβολή, εκείνη της 20 Νοέμβρη του 2019, ήρθε η σημερινή, τέταρτη, για να οριστεί νέα δικάσιμος στις 16 Οκτωβρίου του 2020! Δηλαδή μετά από 10 μήνες!

Αναβολή ζήτησαν οι εργαζόμενοι του Ιβάν Σαββίδη… Δύο από τους άνδρες της φρουράς του, έδωσαν το παρών στο Δικαστήριο και ζήτησαν να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, τονίζοντας κώλυμα της δικηγόρου τους. Σύμφωνα με αυτά που υποστήριξαν, η δικηγόρος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να είναι παρούσα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εξετάζει την ιδιοκτησιακή σχέση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης…

Όπως γίνεται σαφές, λοιπόν, η πλευρά Σαββίδη γνώριζε ξεκάθαρα τα περί αιτήματος αναβολής, παρότι δεν το κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ…

Για άλλη μια φορά δεν προσήλθαν να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης και ο εκπρόσωπος της Nova.

Διαβάστε επίσης