Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε μόνος του!

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε μόνος του!
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 19:38

«Την... τακτική τρία πουλάκια κάθονταν και ένα τα χαιρετούσε» επέλεξε ο ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σχετικά με την καταγγελία του Ολυμπιακού για την τριγωνική σχέση Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αφού στην ουσία τα στοιχεία φαίνεται ότι είναι πολλά και δεν αφήνουν αμφιβολίες, σύμφωνα με νομικούς κύκλους.

Ο ΠΑΟΚ από μόνος του αναφέρθηκε στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, λέγοντας ότι ανήκει στον γιό του Σαββίδη (σ.σ. «τι Γιάννης, τι Γιαννάκης», λέει το ρητό) άρα ο Ολυμπιακός δεν ρώτησε για την μετοχική σύνθεση του ΠΑΟΚ. Η καταγγελία των «ερυθρόλευκων» αναφέρεται στις οικονομικές συναλλαγές των εταιριών της οικογένειας Σαββίδη, δηλαδή των Dimera, Volterra και της RFA, κάτι που επεσήμαναν μέχρι και τα μέλη της ΕΕΑ στις δηλώσεις τους.

Στον ΠΑΟΚ, ας συνεχίσουν έτσι... Το μόνο που καταφέρνουν είναι να διασκεδάζουν τους φιλάθλους με τις ανακαλύψεις τους και τους... εξυπνακισμούς! Ούτε ο Ιβάν δεν θα τα έλεγε αυτά, αν πήγαινε στην ΕΕΑ, καθώς ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης