Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για την καριέρα μου, ο Ολυμπιακός ήταν σημείο καμπής»

«Για την καριέρα μου, ο Ολυμπιακός ήταν σημείο καμπής»
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 20:50

Δηλώσεις σε Μέσο της Τουρκίας για το γεγονός ότι τον Ιούλιο του 2015 ήταν πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, έκανε ο Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν.

Ο νεαρός άσος πλέον αγωνίζεται στη Ρίζεσπορ και στο «Radyospor» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν ήρθε ποτέ τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για την καριέρα μου, ο Ολυμπιακός ήταν σημείο καμπής. Είχα φτιάξει τη βίζα μου και ήμουν έτοιμος να φύγω από την Καϊσερί. Ένας ενδιάμεσος μάνατζερ όμως ήθελε να πάρει περισσότερες προμήθειες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ζίγια Ερέν είχε κάνει δήλωση ότι συναινεί στη μεταγραφή, αλλά μετά από αυτό χάλασε η μεταγραφή. Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με τους σωστούς ανθρώπους. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά αποτελούν παρελθόν. Το όνειρό μου να μετακινηθώ κάποια στιγμή στην Ευρώπη παραμένει.

Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την Τουρκία σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για ενδεχόμενη μεταγραφή. Ο μάνατζέρ μου κάνει το καλύτερο για το μέλλον μου.

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε μόνος του!

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε μόνος του!

Ο Ολυμπιακός δεν αναφέρθηκε στη μετοχική σύνθεση του ΠΑΟΚ, από μόνοι τους το έκαναν, ενώ δεν ειπώθηκε κουβέντα για τις οικονομικές συναλλαγές των εμπλεκόμενων εταιριών.