Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη προσήλωση στο Ρέντη

Απόλυτη προσήλωση στο Ρέντη
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 09:37

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν μακριά από την… παράνοια της εξέτασης της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθη, στην ΕΕΑ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να «θωρακίσει» τα αποδυτήρια και να ενισχύσει τα «στεγανά», σχετικά με τις πληροφορίες, οι οποίες πάνε και έρχονται, σχετικά με το θέμα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κρίνει -και πολύ ορθά- ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει κανέναν λόγο να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και έτσι κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τους κρατά μακριά από αυτή.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δική τους δουλειά. Τους δικούς τους στόχους να επιτύχουν. Η Διοίκηση του Ολυμπιακού «μάχεται» καθημερινά για να καθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να έρθουν τα πράγματα σε μία σωστή κατάσταση, δίκαιη για όλους και δίχως… παρατράγουδα, κάθε αγωνιστική. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου δεν έχουν εμπλοκή σε αυτό και ούτε θα πρέπει να επηρεάζονται από σενάρια, περί… υποβιβασμούς ή αφαίρεσης βαθμών, από άλλες ομάδες, όπως συζητιέται για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Οι παίκτες οφείλουν να έχουν το μυαλό τους στραμμένο μόνο στην τριάδα των αγώνων που ακολουθεί και είναι… φωτιά. Άρης, για αρχή. ΟΦΗ, εκτός έδρας, την Τετάρτη. ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Μόνο εκεί πρέπει να είναι η προσήλωσή τους. Και ο Μαρτίνς φροντίζει για αυτό.

Διαβάστε επίσης

Εμένα ν’ ακούς… (photos)

Εμένα ν’ ακούς… (photos)

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Ασχέτως του τι λέει ο ίδιος. Σε συνέντευξή του. Σε Μέσο συμφερόντων του.

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από ομάδες της Ιταλίας ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Κώστα Φορτούνη.

«Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα» (photo)

«Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα» (photo)

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.