Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμένα ν’ ακούς… (photos)

Εμένα ν’ ακούς… (photos)
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 10:39

Τελικά δεν αντέχουν και πολύ την αλήθεια. Αναζητώντας το… γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Σαββίδη, για να ανακαλύψει κανείς, σε ποιον ανήκει ο ΠΑΟΚ, μπορεί να… χαθεί. Άλλα βρίσκει εδώ, άλλα βρίσκει εκεί. Τι να πιστέψει; Τι να σκεφτεί; Πως να… κατευθύνει τον λογισμό του, γύρω από αυτό το ζήτημα;

Σε ποιον ανήκει ο ΠΑΟΚ; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης; Ποιος βάζει τα λεφτά; Ποιος; Ποιος; Θέλω να ξέρω… ποιος (άσμα);

Μήπως να ακούσει, εκείνος που αναζητεί να μάθει «τι και πως», αυτά που λέει… ο ίδιος ο Σαββίδης; Σε συνέντευξή του; Στο Μέσο συμφερόντων του; Μήπως;

Τρία μέρη, της συνέντευξης Σαββίδη, στο SDNA, λοιπόν, στον Βασίλη Παπαθεοδώρου, από το… μακρινό 2015, γεμάτα αναφορές του ιδίου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, για το πως είναι… ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου εξηγεί πως αγόρασε τον ΠΑΟΚ, πως έκανε τις διαπραγματεύσεις για τον ΠΑΟΚ, πως χειρίζεται τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, πως τα έσοδα του ΠΑΟΚ προέρχονται από τον ίδιο, πως θα φτιάξει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Εκείνος. Όχι η σύζυγός του…

Α! Αναφέρεται, κάποια στιγμή και η σύζυγός του… Λέει, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, πως έκαναν.. τηλεφωνική πλάκα, για μεταγραφές… Δεν φαίνεται να τον συμβουλεύεται, πάντως, ως… ιδιοκτήτρια.

Αρκετά. Ας μιλήσουν οι εικόνες…

Εντάξει, μην ακούτε τι λέει ο Ιβάν Σαββίδης, για το πως είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Αφού ο ίδιος είπε ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Αφού, όμως, είπε ότι είναι. Αλλά δεν είναι.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτη προσήλωση στο Ρέντη

Απόλυτη προσήλωση στο Ρέντη

Μακριά από όλες τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο κρατά ο Μαρτίνς τους παίκτες, συγκεντρωμένους μόνο στο πως θα νικήσουν τον Άρη.

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από ομάδες της Ιταλίας ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Κώστα Φορτούνη.