Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο παράδειγμα

Το απόλυτο παράδειγμα
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 12:43

Κανείς δεν γνωρίζει τι κατάληξη θα έχει η υπόθεση Τσιμίκα-Νάπολι. Ασχέτως από την εξέλιξη, την οποία θα έχει αυτή, όλο το στόρι γύρω από τον Τσιμίκα είναι ένα τρομερό «παράδειγμα προς μίμηση». Ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού δείχνει σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν στο Ρέντη τη «μάχη» τους, για να καθιερωθούν στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Τσιμίκας ήρθε μικρός στον Ολυμπιακό, έπεισε την Ακαδημία του Θρύλου, ότι αξίζει προσοχής και… επένδυσης. Έτσι και έγινε. Ο Τσιμίκας δουλεύτηκε από το 2014 και πήρε τις ευκαιρίες του. Δούλεψε στα τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού, έμαθε να κάνει καλύτερα άμυνα (άρχισε ως αριστερό εξτρέμ και δουλεύτηκε για να γίνει μπακ) και όταν του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό και να πάρει παραστάσεις, το έκανε.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο ίδιος δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Ό,τι βρέθηκε στο δρόμο του, το αξιοποίησε κατάλληλα. Το εξωτερικό, τις ευκαιρίες στην Ελλάδα και τον Θρύλο, όλα. Τα πήρε και τα έκανε θετικά στοιχεία του. Και όλη αυτή τη αντιμετώπιση, από τον Τσιμίκα, στην μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, είναι παράδειγμα, προς μίμηση!

Διαβάστε επίσης