Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορεί με Ζιντάν η Ρεάλ»

«Μπορεί με Ζιντάν η Ρεάλ»
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 16:47

Ο Κριστιάν Καρεμπέ πέτυχε σπουδαία πράγματα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ. Σήκωσε τρόπαια, πανηγύρισε μεγάλες διακρίσεις και έχει, σίγουρα, βαθιά γνώση του τι σημαίνει η ισπανική ομάδα. Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ, ο σύμβουλος στρατηγικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην πορεία της Ρεάλ, αλλά και στο ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να δει να αγωνίζεται σε αυτή.

«Πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να κερδίσει πάλι το Champions League. Υπήρξε μια καλή αλλαγή από τότε που ο Ζιντάν επέστρεψε. Έχει ταλαντούχους παίκτες και έχει ενσωματώσει πολύ καλά τους νέους παίκτες. Περιμένουμε επίσης την έκρηξη του Εντέν Αζάρ. Δεν αμφιβάλλω για τη διαχειριστική ικανότητα του Ζιντάν και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μανέ σίγουρα. Για εμένα, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και πλήρης παίκτης και, φυσικά, κέρδισε πρόσφατα το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη στην Αφρική. Έχει όλες τις ικανότητες και το ταλέντο να είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Διαβάστε επίσης

«Μπορεί να χαμογελάσεις…»

«Μπορεί να χαμογελάσεις…»

O εισηγητής της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και μέλος της ΕΕΑ, κ. Ηλίας Αρκούδης, για τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.