Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για Άρη...

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για Άρη...
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 19:17

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη την Κυριακή (19/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός...

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 19/01/20 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους/AμεΑ της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης