Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «Marca» για τα γκολ του Γκερέρο! (video)

Η «Marca» για τα γκολ του Γκερέρο! (video)
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 - 11:37

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε στα γκολ, στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα στον Ναό. Μάλιστα, ακόμα και η «Marca» στάθηκε στα δύο τέρματα του Ισπανού επιθετικού του Ολυμπιακού!

Στον τίτλου του δημοσιεύματος, η μαδριλένικη εφημερίδα έγραψε: «Ο Γκερέρο σκόραρε δύο φορές για τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο».

Με το ρεπορτάζ των Ισπανών να αναφέρει αναλυτικά: «Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, το τελευταίο διάστημα, δεν έχει θέση βασικού στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός επιθετικός, πρώην των Λεγανές, Χιχόν και Αλμπαθέτε, βρίσκεται στην Ελλάδα, από την σεζόν 2018-19. Τώρα, στην επιστροφή του στα παιχνίδια για τους '16 του' ελληνικού Κυπέλλου, ο Γκερέρο σκόραρε για δεύτερη φορά δύο γκολ, από τότε που πήγε στον Πειραιά. Και αυτό, διότι το ίδιο είχε συμβεί και στην πρεμιέρα του με την ελληνική ομάδα, στα προκριματικά του Europa League, με αντίπαλο την Λουκέρνη, όπου πέτυχε δύο τέρματα».

Θυμηθείτε, μέσα από το παρακάτω βίντεο, τα δύο γκολ του Γκερέρο, στο ματς με την Καλαμάτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περιγράψτε με 3 emoji τα γκολ του Γκερέρο απέναντι στην Καλαμάτα! / Describe @miguel9guerrero 's goals against Kalamata FC with 3 emojis! #Olympiacos #OLYKAL #Goals #Guerrero #Striker #Football #Emoji

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Γιατί βρέθηκε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί...

Γιατί βρέθηκε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί...

Ο φορ του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε στην αποστολή για το πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, για αυτό και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πρώην ομάδα του, Αλ Ντουχαίλ...