Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα γίνει του Τσιμίκα στη Νάπολι»

«Θα γίνει του Τσιμίκα στη Νάπολι»
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 - 22:17

Παρότι τις τελευταίες ημέρες, το θέμα Νάπολι-Τσιμίκας έδειξε λίγο να… παγώνει, ο Ιταλός δημοσιογράφος Κάρλο Λαουντίζα, μιλώντας στον αέρα του Sport24 Radio, τόνισε πως περιμένει η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, δηλαδή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Οι άνθρωποι της Νάπολι ενδιαφέρθηκαν αρκετά για ένα παίκτη με το προφίλ του Λεονάρντο Κούτρη, αλλά στη συνέχεια έκαναν την «στροφή» για τον Τσιμίκα και είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκουλάμ στο αριστερό άκρο της άμυνας», είπε αρχικά στον αέρα του Sport24 Radio και συνέχισε:

«Το ποσό δεν ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί το ποσό. Η Νάπολι κάνει μεταγραφική 'επανάσταση' έχοντα ήδη αποκτήσει του Ντέμε και Λομπότκα. Από την ιταλική ομάδα δεν θα ήθελαν να ξεπεράσουν το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τσιμίκα και θέλουν να τον πάρουν στην καλύτερη δυνατή τιμή».

Πρόσθεσε, δε, πως «με την παρουσία του Κώστα Μανωλά ο Τσιμίκας θα μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα και στη Νάπολι υπάρχει ανάγκη ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορέσει να αγωνιστεί και να προσφέρει άμεσα», ενώ στάθηκε και στο θέμα Αταλάντα-Ομάρ, που «ανεβαίνει» τις τελευταίες ημέρες. «Η Αταλάντα είναι ένα σύλλογος που προγραμματίζει από νωρίς τις μεταγραφές της. Ο Γκασπερίνι χρησιμοποιεί ως σύστημα το 3-5-2 που χρειάζεται περισσότερο ένας μέσος που θα μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά, αλλά είναι μία κίνηση που αν γίνει θα μπορέσει να δώσει περισσότερο χρόνο στον Ελαμπντελαουί να μπει στα συστήματα και την οικονομία του παιχνιδιού», είπε, για να επιστρέψει στο θέμα Νάπολι-Τσιμίκας, καταλήγοντας: «Βλέποντας την ανάγκη που έχει η Νάπολι σε αυτή τη θέση πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες ή τουλάχιστον μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή που με τις εμφανίσεις που είχε στο Champions League και στις ομάδες που είχε πάει δανεικός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αλλά θεωρώ ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί σύντομα».

Διαβάστε επίσης

O «killer» είναι εδώ!

O «killer» είναι εδώ!

Ο Μαρτίνς πήρε τον Σουντανί στην αποστολή και ο Αλγερινός προετοιμάζεται για να μπει πάλι στη «μάχη».