Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πωλείται με αυτά τα χρήματα ο Τσιμίκας

Δεν πωλείται με αυτά τα χρήματα ο Τσιμίκας
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 14:47

Στον Sport24 Radio μίλησε χθες ο Ιταλός δημοσιογράφος Κάρλο Λαουντίζα. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο ιταλικό ποδόσφαιρο και μίλησε για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα.

Μίλησε μάλιστα για ένα ποσό, κοντά στα 10.000.000 ευρώ. Ότι εκεί μπορεί να φτάσει η Νάπολι.

Το πράγμα εδώ, είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός με αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να πει «ναι» στην ιταλική ομάδα για τον διεθνή αριστερό του μπακ. Το γνωρίζουν όλοι αυτό, όπως και οι άνθρωποι της Νάπολι. Προφανώς και κάνουν το δικό τους παιχνίδι τακτικής και εμείς μένουμε με αυτά που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Με τον Τσιμίκα δηλαδή να ετοιμάζεται για να παίξει απέναντι στον Άρη το βράδυ, στο Καραϊσκάκη. Να κάνει μια ακόμη καλή εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δεν πωλείται με 10.000.000 ευρώ ο Τσιμίκας και ας το βάλουν για τα καλά στο μυαλό τους. Τώρα, αν ανέβουν πολύ, είναι μια άλλη ιστορία τι μπορεί να αποφασίσει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Ο πολύτιμος ρόλος του «μαέστρου» Ματιέ...

Ο πολύτιμος ρόλος του «μαέστρου» Ματιέ...

Στα τέσσερα τελευταία ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Βαλμπουενά μετρά τρία γκολ και δύο ασίστ! Σερί που θέλει να συνεχίσει και απόψε (19/1) στο ματς με τον Άρη στο Φάληρο...