Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την «ταμπακιέρα» έχει ακουστά;

Για την «ταμπακιέρα» έχει ακουστά;
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 19:08

Ο Χρήστος Πανόπουλος εμφανίστηκε στα Πηγάδια, μετά από περίπου έναν χρόνο. Περισσότερο για να… μην βάλει τα πράγματα στην θέση του και να μην δώσει εξηγήσεις, για όσα έχουν δει εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην ομάδα, με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του, όλα αυτά τα χρόνια. Ο Χρήστος Πανόπουλος, λοιπόν, πήγε ξανά στα Πηγάδια για να πει τα πάντα τίποτα.

Ας δούμε, όσα είπε:

«Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο, στην Ξάνθη και στην Θράκη. Όσα κακά και καλά έχω κάνει, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Επειδή όμως οποιοσδήποτε στην ζωή μπορεί να γίνει απατεώνας, το μόνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή για όσα αντιμετωπίζουμε στην Ξάνθη, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Στην ζωή υπάρχουν για μένα ο θεός και η δικαιοσύνη και σε αυτά πιστεύω! Στον βούρκο, όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Εμείς εδώ στην Ξάνθη και στην Θράκη δεν θα πάμε ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε βουλευτές, ούτε σε δημάρχους, αν και το δικαιούμαστε.

Δεν θα κλείσουμε δρόμους, ούτε εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επανάσταση. Αυτή είναι η θέση μας και θέλω να την σεβαστούν όλοι! Όταν τελειώσουν όλα, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά και κάποιοι τίποτε. Σας ευχαριστώ και εύχομαι από ψυχής μια καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!».

Πρωτίστως, ο… συνεργάτης του ανιψιού, στην Ξάνθη, απάντησε στο ερώτημά μας, νωρίτερα. Γιατί δεν πήγε να πει, ό,τι είχε να πει, στην ΕΕΑ. Και προτίμησε να πάει στα… ΜΜΕ. Γιατί, πολύ απλά, δεν είχε να πει, τίποτα. Επί της ουσίας, τίποτα.

Μίλησε για τα χρόνια παρουσίας του, στον χώρο. Για τα θεία, για βατράχια, για βουλευτές και δημάρχους, για νόμιμες διαδικασίες. Αυτές τις οποίες απαξίωσε, αφού δεν θεώρησε αρκετά σοβαρό να ενημερώσει εγκαίρως, για την αλλαγή σύνθεσης μετοχολογίου, την ΕΕΑ.

Ίσως θα έπρεπε, ο κ. Πανόπουλος, να εξηγήσει διαδρομές χρήματος, εμπλεκόμενα πρόσωπα, συναλλαγές, αγοραπωλησίες, την παραίτησή του από τη Vialand, αφού σηκώθηκε η υπόθεση πολυιδιοκτησίας, αλλά και άλλα, αρκετά θέματα, τα οποία η ΕΕΑ κρίνει αρκετά σοβαρά, για να εξετάσει, αλλά ο κ. Πανόπουλος όχι αρκετά σοβαρά, για να δώσει εξηγήσεις, επ’ αυτών.

Τελικά, την ταμπακιέρα την έχει ακουστά; Αν ναι, ας μας πει κάτι και για αυτή…

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρης 4-2 ΤΕΛΙΚΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρης 4-2 ΤΕΛΙΚΟ

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.