Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν τον… αφήνουν ή… δεν τους βγαίνει!

Όταν τον… αφήνουν ή… δεν τους βγαίνει!
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 21:51

Δεν είναι, πλέον, «έκανε ομάδα να νικά και τη διαιτησία». Ο Ολυμπιακός παίζει κάθε αγωνιστική εξαιρετικό ποδόσφαιρο και όταν δεν καταφέρνει να βγάλει στο γήπεδο, αυτό που μπορεί, ξέρει ότι κινδυνεύει. Η «εξυγίανση» είναι στα… καλύτερά της και κάθε αγωνιστική παλεύει για να κόψει ότι μπορεί. Αλλά όσο ο Θρύλος συνεχίζει να βάζει 3, 4, ή 5, πως να τον σταματήσουν;

Ένα γκολ οφσάιντ ο Άρης, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει, θα μπορούσε να φέρει τα… πάνω-κάτω στο ματς με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός, όμως, με την απόδοσή του, δεν το επέτρεψε. Δεν επέτρεψε στην… εξυγίανση, να συνεχίσει το έργο της. Με την ομάδα να… πετάει φωτιές στην επίθεση και να βάζει σε κάθε ματς τόσα γκολ, τι μπορούν να κάνουν οι διαιτητές, επόπτες και VARίστες αυτού του τόπου;

Τίποτα…

Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να καθαρίζει τα παιχνίδια του και να μην αφήνει δικαιώματα, σε κανέναν διαιτητή, να επηρεάσει, με λάθος αποφάσεις, το αποτέλεσμα κανενός αγώνα του. Μπορεί να το κάνει και έτσι πρέπει να συνεχίσει μέχρι το τέλος.

Δεν τίθεται θέμα, εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει και στην Τούμπα και να συνεχίσει μέχρι το φινάλε για το πρωτάθλημα. Μπορεί. Τον τρόπο τον ξέρουν ο Μαρτίνς και οι παίκτες. Και έτσι η «εξυγίανση», απλώς δεν θα… μπορεί να κάνει τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Ισοπέδωσε και τον Άρη!

Ισοπέδωσε και τον Άρη!

Με μπαλάρα και… φωτιές στην επίθεση, ο Θρύλος «πάτησε» 4-2 τον Άρη! Πήγε να κάνει τα… δικά της η εξυγίανση, αλλά δεν της βγήκε. Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Ομάρ τα γκολ και συνέχεια στην... κορυφή!