Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όταν ακούς τον Βαλμπουενά να λέει…

Όταν ακούς τον Βαλμπουενά να λέει…
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 09:40

Δύσκολα θα βρούμε κάποιον να διαφωνεί, με το ότι ο Βαλμπουενά είναι ο παίκτης-σημείο αναφοράς, για τον εφετινό Ολυμπιακό. Ο Γάλλος, στα 35 του κάνει τη διαφορά και δείχνει ότι η ποιότητά του είναι ακόμη στο απόγειό της.

Ο Βαλμπουενά παίζει πάντα στο 100% και δεν κάνει… σκοπιμότητες. Δεν προσφέρει μόνο την ποιότητά του, στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Προσφέρει πάθος, δίνει ψυχική τόνωση και σπρώχνει τους συμπαίκτες του σε επίπεδα που ανεβάζουν, συνολικά, τον Ολυμπιακό!

Το να τον βλέπει κανείς να κάνει… σκυλιασμένο τάκλιν, στην πλάγια γραμμή, σε όλη τη διάρκεια του ματς, πολλές φορές μετά το 70’, δίνει τεράστια ώθηση. Και δεν είναι λίγο….

Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Κάτι πολύ, πολύ σημαντικό. Όταν μετά από μία ευρεία νίκη, με 4-2, ακούει κανείς τον Γάλλο παικταρά να λέει «στον Ολυμπιακό ακόμη δεν νιώθω ακόμη αρκετά επιτυχημένος, έχω ακόμα πολλά να δώσω», τότε μπορεί να… κοιμάται ήσυχος.

Οι δηλώσεις αυτές, του Ματιέ Βαλμπουενά, το πάθος του, η δίψα του για διάκριση και το γεγονός ότι θέλει να δει τον Ολυμπιακό και μέσω εκείνου τον εαυτό του, επιτυχημένο, είναι η καλύτερη παρακαταθήκη, για το -άμεσο- μέλλον.

Διαβάστε επίσης