Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκάλεσε υπέρ του ΠΑΟΚ, μπήκε VAR στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός!

Προκάλεσε υπέρ του ΠΑΟΚ, μπήκε VAR στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 12:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη με τη διαιτησία του Σκουλά (Θεσσαλίας) στο παιχνίδι της Κυριακής, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-1 και η λογική ήταν ο ρέφερι να τιμωρηθεί, αν και κανονικά έπρεπε να διαγραφεί από τον πίνακα της Λίγκας, όπου είναι και διεθνής, καθώς δεν έδωσε δυο πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων, ειδικά το ένα έβγαζε μάτια και ήταν σε... καρατιά του Αουγκούστο στον Βαλιέντε. Όμως, ο Περέιρα και η κομπανία του προτίμησαν να σπάσουν, για μια ακόμη φορά κάθε κοντέρ πρόκλησης, καθώς τον έβαλαν VAR στο παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός! Ο Σκουλάς που είχε προκαλέσει στο περσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Σκουλάς που κατάγεται από το Ηράκλειο, ενώ είναι ρέφερι της ΕΠΣ Θεσσαλίας με έδρα τον Βόλο, όπου Δήμαρχος είναι ο Μπέος.

Και το αποκορύφωμα; Παρατηρητής ο Δαγκλής της ΕΠΣ Μακεδονίας! Υπάρχουν τόσες ενώσεις και αυτοί βάζουν παρατηρητής της ΕΠΣ Μακεδονίας που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη! Που αλλού γίνονται αυτά τα αίσχη;

Μήπως, αυτά τα κάνουν για να συνεχίζεται η διαιτησία 100-0 κατά του Ολυμπιακού καθώς οι ορισμοί είναι και πολιτική, άρα... εκπέμπουν μηνύματα; Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ΚΕΔ πρέπει να παραιτηθεί, με πρώτο και καλύτερο τον Περέιρα, άσχετα αν το σύστημα στηρίζει τον Μαρίν με νύχια και με δόντια. Είναι δυνατόν, όχι μόνο να μην τιμωρούν τον Σκουλά για τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά και να τον βάζουν VAR στον Ολυμπιακό; Δεν υπάρχουν άλλα ματς να επιλέξουν οι ανίκανοι της ΚΕΔ για αυτόν τον ακατάλληλο διαιτητή;

Τα απίστευτα λάθη με Ατρόμητο

Στις 10/11/19, για την δέκατη αγωνιστική, ο Σκουλάς σφύριξε 100-0 κατά του Ολυμπιακού που παρόλα αυτά νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο. Ο διεθνής ρέφερι εκνεύρισε όλο το γήπεδο.

Ήθελε πολύ προσπάθεια να έχει τελειώσει ο Ολυμπιακός το ματς με 70 % κατοχή της μπάλας, να έχει νικήσει 2-0 τον Ατρόμητο, και ο Σκουλάς να έχει καταφέρει να κάνει... πράματα και θάματα.

Σα να μην έφτανε που στο 35' ο Σκουλάς δεν πήγε στο VAR για να δει αν υπάρχει πέναλτι του Γούτα στον Σεμέδο, μετά από φάουλ του Ποντένσε (σ.σ. μπορεί σε αυτή τη φάση να κάνει χέρι και ο Ρισβάνης), δεν έβγαζε με τίποτα κάρτες σε παίκτες του Ατρομήτου και την έδειξε πρώτη κάρτα (ένας ακόμη διαιτητής) πάλι στον Ολυμπιακό, αποβάλλοντας και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με κόκκινη στο 67', ενώ ο Ατρόμητος είδε την πρώτη κάρτα στο 61'.

Ειδικά ο Κατράνης που είδε τελικά κίτρινη στο 87' έπρεπε να την είχε δει: 1)Στο 58' για σπρώξιμο στον Μπουχαλάκη που άφησε πλεονέκτημα, 2) Στο 71' για τράβηγμα στον Ποντένσε, 3) Είχε ήδη μια και έπρεπε να αποβληθεί στο 93', όμως δεν έδωσε το φάουλ που έκανε στον Ποντέσε, έδωσε το αμέσως προηγούμενο! Τέτοια... πατέντα μόνο ο Σκουλάς!

Επίσης, χάρισε φάουλ σε βάρος του Ατρομήτου, δίνοντας εύκολα κατά του Ολυμπιακού! Χάρισε κι άλλες κάρτες. Αποκορύφωμα ότι στο 52' ο Γούτας χτύπησε τον Σουντανί στο κεφάλι, αυτός ζαλίστηκεκαι βρέθηκε στο έδαφος, και ο Σκουλάς δεν έκανε ούτε διακοπή! Στον Γούτα είχε χαριστεί και στο 4', όπως έκανε στο 34' στον Μανούσο, στο 45' στον Ρισβάνη και στο 85' στον Ενσικουλού. Αυτές είναι κάποιες.. σοβαρές περιπτώσεις που ο Σκουλάς δεν εφάρμοσε τον κανονισμό.

Κάνει ρεκόρ με λάθη

Πόσο ακατάλληλος διαιτητής είναι ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) αποδεικνύεται από τα τρομερά λάθη που κάνει, τόσο σε φετινά ματς, όσο και σε αγώνες της προηγούμενης περιόδου, πιο συγκεκριμένα στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2, που έγινε στις 24/09/18, όπου δεν έδωσε δυο πέναλτι, δεν έβγαλε μια κόκκινη σε παίκτη των γηπεδούχων, παρόλα αυτά έγινε διεθνής ενώ κανονικά έπρεπε να πάει σπίτι του.

Αυτοί είναι που μπήκαν

Όπως αναφέραμε το ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Μανούχος (Αργολίδας), ενώ βοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος και Τριανταφύλλου (και οι δυο της ΕΠΣ Αρκαδίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Καραντώνης.

Βοηθός του Σκουλά στο VAR θα είναι ο Απτόσογλου (Αθηνών)...

Διαβάστε επίσης

Συζήτησαν μετά τον Άρη

Συζήτησαν μετά τον Άρη

Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέδρο Μαρτίνς είχαν εκτενή επικοινωνία, μετά τη νίκη επί των Θεσσαλονικέων.