Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μανούχος που σφυρίζει στο Ηράκλειο μπήκε έξι φορές στον ΠΑΟΚ!

Ο Μανούχος που σφυρίζει στο Ηράκλειο μπήκε έξι φορές στον ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 13:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Μανούχος (Αργολίδας). Είναι ο ρέφερι που κατέρριψε το ρεκόρ του Ευαγγέλου (Αθηνών), σχετικά με τους συχνούς ορισμούς στον ΠΑΟΚ...

Είναι ένας ρέφερι που «σαρώνει» στους ορισμούς (σ.σ. έχει λείψει μόνο από τρεις αγωνιστικές) και επαναλαμβάνουμε πως μπαίνει συχνά στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα έχει οριστεί έξι φορές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν τέταρτος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σφύριξε Αστέρας-ΠΑΟΚ, ήταν VAR στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, πάλι VAR στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ξανά VAR στο Αρης-ΠΑΟΚ, στη συνέχεια (18η αγωνιστική) ήταν τέταρτος ξανά σε ντέρμπι συγκεκριμένα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Τα δυο ντέρμπι είναι σερί ορισμοί στην ίδια ομάδα, δηλαδή στον ΠΑΟΚ!

Η... καριέρα του «εκτοξεύθηκε» μετά το ματς της Τρίπολης (Αστέρας-ΠΑΟΚ), όπου δεν έδωσε πέναλτι εναντίον του ΠΑΟΚ σε φάση που έγινε διπλή παράβαση και τον αποδοκίμασε όλο το γήπεδο!

Στις 05/05/19 σφύριξε Λάρισα-Ολυμπιακός 0-3.

Δεν φταίνε οι διαιτητές αλλά ο Περέιρα και η κομπανία του με τους ορισμούς που κάνουν. Για μια ακόμη φορά φαίνεται πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στη διαιτησία και ότι αυτό ξεκινά από τους ορισμούς.

Διαβάστε επίσης

Συζήτησαν μετά τον Άρη

Συζήτησαν μετά τον Άρη

Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέδρο Μαρτίνς είχαν εκτενή επικοινωνία, μετά τη νίκη επί των Θεσσαλονικέων.