Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανακοινώθηκε η συνάντηση της Τετάρτης

Ανακοινώθηκε η συνάντηση της Τετάρτης
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 14:30

Κλείστηκε, οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε το πολυδιαφημισμένο ραντεβού του Ολυμπιακού και των άλλων μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους εκπροσώπους της FIFA, της UEFA και του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα καθίσει στο τραπέζι με τους Σαββίδη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και θα συζητήσουν για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, στις 15:00.

Αναλυτικά όσα έγραφε η πρόσκληση, από τον κ. Λάκοβιτς:

Αναλυτικά όσα αναφέρει η πρόσκληση:

«Σας προσκαλούμε σε συνάντηση, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3:00μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ», αίθ. Grand Ballroom, ισόγειο, Πλ. Συντάγματος, Αθήνα, με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λευτέρης Αυγενάκης

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Zoran Lakovic

Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών»

Αναλυτικά η ενημέρωση από το υφυπουργείο:

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

Διαβάστε επίσης