Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο»

«Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο»
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 18:30

Ανακοίνωση κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σε αυτή γίνεται αναφορά στη διοίκηση του Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ, όπου τονίζεται ότι πρέπει να ανακληθεί η αντικατάσταση τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου αδειοδότησης, ενώ αναφέρεται ότι η ΕΠΟ έχει ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ).

Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε.

Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.

Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.

Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει…

Ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει…

Η αποθέωση του Βαλμπουενά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Άρη, τα... λέει όλα. Όλο το Καραϊσκάκη σηκώθηκε... όρθιο!