Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το πόδι στο γκάζι!

Το πόδι στο γκάζι!
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 09:46

Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Μετά τον Άρη έρχεται ο ΟΦΗ. Ακολουθεί η ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Το ξέρουν καλά αυτό στον Ολυμπιακό και συνεχίζουν, Μαρτίνς και παίκτες, με το πόδι… κολλημένο στο γκάζι! Ο Θρύλος συνεχίζει να πιέζει για το 45ο και στην προσπάθειά του αυτή, οφείλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά, όπως και στη Λαμία, αλλά και στο Καραϊσκάκη, με τους Θεσσαλονικείς και την τεσσάρα, ακόμη μία...

Και αν, φυσικά, δεν είναι εύκολο, σε κάθε ματς να γράφει... τεσσάρες και πεντάρες, ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει να προσπάθεια, για αυτές. Γιατί με τέτοια διάθεση και τέτοιου επιπέδου απόδοση, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει. Τίποτα που να μπορεί να σταθεί στον δρόμο του.

Το πρωτάθλημα είναι για τον Ολυμπιακό, εδώ, στην πιο κρίσιμη καμπή του. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να κρίνει τα πολλά, αν όχι τα πάντα. Και είναι, λοιπόν, η ώρα της κρίσης, για όλους. Εδώ που η μπάλα «καίει», να δείξουν τι είναι ικανοί να κάνουν. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης… Ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το 2/2 αρχικά και στη συνέχεια το 3/3 κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να συνεχίσει μέχρι το τέλος στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης