Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις για Καρβάλιο και Ματιέ δεξιά

Σκέψεις για Καρβάλιο και Ματιέ δεξιά
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 10:57

Σκληρό «πόκερ» παίζεται γύρω από το όνομα του Ντανιέλ Ποντένσε και του Ολυμπιακού, με τη Γουλβς. Η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένει εξελίξεις άμεσα. Στο μεταξύ, στο λιμάνι κοιτούν έντονα την υπόθεση Καρβάλιο, ως πιθανή προσθήκη, στον άξονα. Αυτό είναι σε συνάρτηση με το θέμα Ποντένσε και δεν αποκλείεται το ένα να είναι συνέχεια του άλλου. Ο Κραβάλιο μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και να καλύψει το «10» και το «8» στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3, με την σκέψη να Βαλμπουενά να πάει στο πλάι.

Ο Γάλλος, εδώ που τα λέμε, δεν παίζει στην θέση του. Ο Βαλμπουενά παίζει κατά συνθήκη στον άξονα, αφού κλήθηκε να καλύψει, με τη δεδομένη ποιότητά του, το κενό που είχε αφήσει ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη. Η -πιθανή- έλευση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Καρβάλιο, μπορεί να φέρει τον Βαλμπουενά στα άκρα, εκεί όπου είναι η φυσική του θέση. Τον είδαμε τον Βαλμπουενά στα άκρα και κόντρα στον Άρη. Και ήταν κορυφαίος (και MVP). Δεν πρόκειται, δηλαδή, για πείραμα.

Η σκέψη έχει βάση, όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο το ότι θα προχωρήσει, αφού ούτε ο Ποντένσε έχει ακόμη αποχωρήσει, αλλά ούτε και η Νότιγχαμ δεδομένα αφήνει τον Καρβάλιο έτσι εύκολα. Πάντως, ως σενάριο, «παίζει» πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης