Ντουντούκα
Σσσσσς... Έχει Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Μαχητές»!

Μαρτίνς: «Μαχητές»!
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 14:24

Έτοιμος ο Ολυμπιακός, λοιπόν, να πάει στην Κρήτη και να νικήσει τον ΟΦΗ. Εκεί όπου πέρσι δεν τα κατάφερε. Ο Θρύλος πάει, πλέον, πολύ πιο υποψιασμένος και με το μυαλό του καθαρό, για να πάρει τη νίκη. Σε ένα ματς που θα είναι… μάχη. Αυτό τόνισε στη Nova και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ότι θέλει παίκτες μαχητές. Αναλυτικά:

Για το πως ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ:

"Ήταν μια κανονική προπόνηση, κάποιοι έκαναν αποθεραπεία και κάποιοι άλλοι έκαναν κανονικά για να βελτιωθούν στην στην τακτική και την τεχνική. Δε μιλήσαμε ακόμα για στρατηγική, αυτό θα το κάνουμε αύριο που θα έχουμε μια συναντηση για να μιλήσουμε για τη στρατηγική απέναντι στον ΟΦΗ."

Για την ομάδα του ΟΦΗ:

"Θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, όπως ήταν και στον πρώτο γύρο απέναντι σε όλους. Στα τελευταία δέκα ματς τα αποτλέσματα δεν αντικαντοπτρίζουν την ποιότητα του ΟΦΗ. Ειδικά στην έδρα του με τον κόσμο του που δημιουργεί μια καυτή ατμόσφαιρα θα είναι πολύ δύσκολο. Θέλει υπομονή και θέληση και να δείξουμε πνεύμα μαχητή αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα."

Για τα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη:

"Μιλήσαμε ακόμα και στο ημίχρονο με τον Άρη για τα λάθη που κάναμε. Κάποια οφείλονται σε μας και κάποια στον αντίαλο που μας προκάλεσε να κάνουμε αυτά τα λάθη. Ήταν έξυπνος και διαβασμένος και δημιούργησε τις συνθήκες να κάνουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά. Όσες πληροφορίες κι αν δοθούν δε θα απορροφηθούν. Αύιο θα μιλήσουμε διεξοδικά για αυτό το παιχνίδι."

Για τον Ματιέ Βαλμπουενά:

"Είναι ένα μεγάλο και λαμπερό παράδειγμα ο Ματιέ Βαλμπουενά. Έχει κερδίσει πρωταθλήματα σε πολλές χώρες, έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας, έχει πετύχει τόσα πολλά γενικά και αποτελεί παράδειγμα γιατί δουλεύει με ταπεινότητα και με τον ίδιο τρόπο όπως πάντα για να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι."

Για την έντονη μεραγραφολογία με τελευταίο όνομα τον Ποντένσε:

"Έχουμε λύσεις όμως ελπίζουμε και προσπαθούμε να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε."

Για το αν αυτή η μεταγραφολογία απορρέει από τις καλές εμφανίσεις στο Champions League:

"Το Champions League αποτελεί διαφήμιση και αποτελεί ενα τρόπο να δείξουν τι αξίζουν παίκτες που δεν είναι τόσο γνωστοί ακόμα. Κάναμε πολύ ωραίες εμφανίσεις, δημιουργήσαμε προβλήματα σε μεγάλους αντιπάλους. Κάναμε όμως και πολύ καλούς προκριματικούς και από εκεί είχαμε δείξει μια ομάδα γεμάτη παίκτες με ποιόητα και αξία."

Διαβάστε επίσης

Καμαρά: «Είμαι 100% εδώ»

Καμαρά: «Είμαι 100% εδώ»

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια, γύρω από το όνομά του.

Χωρίς ίχνος ντροπής…

Χωρίς ίχνος ντροπής…

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ ρίχνει στα μαλακά την Ξάνθη, ενώ η προπαγάνδα κάνει το άσπρο, μαύρο…