Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τα περιμένουν ΟΛΑ!

Να τα περιμένουν ΟΛΑ!
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 10:20

Δεν γίνεται να επαναπαυτεί κανείς, στον Ολυμπιακό. Ποτέ. Ούτε για… μισή μέρα. Το σημερινό ματς είναι τρομερά επικίνδυνο και όχι μόνο για το ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Υπάρχουν ένας σωρός λόγοι, για να ανησυχεί κανείς…

Πρέπει οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε τρομερή εγρήγορση, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς. Δεν έχουν δικαίωμα να «χαλαρώσουν», ακόμη και αν έχουν διαφορά τερμάτων, η οποία τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς… Οφείλουν να παραμείνουν σε ετοιμότητα…

Στο πρωτάθλημα της εξυγίανσης, στο ποδόσφαιρο των τόσων και τόσων συμπτωμάτων, τα οποία βιώνουμε κάθε Σαββατοκύριακο, στα γήπεδα ανά την Ελλάδα και κυρίως εκεί που παίζει ο Ολυμπιακός, πρέπει να τα περιμένουν ΟΛΑ!

Και κλωτσιές αντιπάλων και «χειρουργεία» διαιτητών, βοηθών, VAR κλπ. Ξεχνά κανείς την Ξάνθη; Τον Βόλο; Τον Κοροβέση, στον πρώτο γύρο; Το γκολ-οφσάντ του Ρόουζ, στο Καραϊσκάκη μέσα, μόλις πριν λίγες ημέρες; Τον Χατζηγιοβάνη πάνω στον Βαλμπουενά; Δεν ξέρεις από που θα σου ‘ρθει! Άπαντες σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Να φύγει η ομάδα με το «διπλό» από το Γεντί Κουλέ και να πάει όπως πρέπει στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης

Θέλει δουλειά πολλή…

Θέλει δουλειά πολλή…

Ο Ολυμπιακός δίνει στους παίκτες την ευκαιρία. Είναι στο χέρι τους, όμως, το τι θα κάνουν με αυτή.

FIFA, UEFA: Τι είπαν αλλά δεν έκαναν

FIFA, UEFA: Τι είπαν αλλά δεν έκαναν

Ενόψει της σημερινής συνάντησης που οργανώνουν οι Αυγενάκης, Λάκοβιτς με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη, αξίζει να θυμηθούμε το ξεκίνημα της επιτροπείας τους.

Εκτός με Ξάνθη ο Καμαρά

Εκτός με Ξάνθη ο Καμαρά

Ο μέσος του Ολυμπιακού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τους Ακρίτες.