Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας… Σπυριδάκης «τορπιλίζει» το παιχνίδι στο Ηράκλειο

Ένας… Σπυριδάκης «τορπιλίζει» το παιχνίδι στο Ηράκλειο
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 13:46

Στο ίδιο έργο θεατές! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παντού... κυνηγημένοι, πάντα στο στόχαστρο, πάντα με την αστυνομία απέναντι να… δυσκολεύει τα πράγματα! Ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης, διέταξε δίχως τον παραμικρό λόγο τις προσαγωγές δεκάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μόνο, πριν από το παιχνίδι του Θρύλου, στο Γεντί Κουλέ, με τον ΟΦΗ!

Ίσως ο κ. Σπυριδάκης δεν αντιλαμβάνεται ότι αρχή της Δημοκρατίας είναι η ισονομία και λειτουργεί, ξεκάθαρα, με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί δεν λειτούργησε με τον ίδιο τρόπο, απρόκλητα, όταν στην πόλη του Ηρακλείου βρέθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ; Για ποιο λόγο κινείται με αυτό τον τρόπο, εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά όχι άλλων ομάδων; Θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τόσο στους ανωτέρους του, όσο και στην κοινωνία συνολικά!

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, συνιστά στους φιλάθλους ΝΑ ΜΗΝ «ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ» με το παραμικρό! Να μην δώσουν δικαίωμα, σε καμία προκλητική συμπεριφορά να τους φέρει σε δυσχερή θέση και ενδεχομένως και την ομάδα. Να προσέχουν για προβοκάτσιες και για κάθε είδους προκλήσεις. Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί, για να αλλάξει αυτή η περίεργη συμπεριφορά, από την αστυνομία, η οποία μοιάζει να έχει στο… στόχαστρο όσους φορούν ερυθρόλευκα!

Διαβάστε επίσης

Μίστερ… 50 ματς! (photo)

Μίστερ… 50 ματς! (photo)

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπληρώνει σήμερα 50 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Super League και δεν θέλει να σκέφτεται το να μη νικήσει!