Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια συνάντηση που… βύθισαν οι ίδιοι

Μια συνάντηση που… βύθισαν οι ίδιοι
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 15:24

Και μόνο από το γεγονός ότι η συνάντηση των "4", δηλαδή των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου, Σαββίδη εξελίχθηκε σε συνάντηση των "12" με ευθύνη της UEFA και της FIFA αποδεικνύεται ότι και οι ίδιοι οι υπάλληλοι των υπερκείμενων αρχών, δεν έχουν στο μυαλό τους την ουσία, δηλαδή να βρεθούν λύσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά θέλουν να κάνουν σώου. Θέλουν να γίνει μια συνάντηση, η οποία ήδη ξεκίνησε, για αερολογίες, πιθανόν και για χειροκροτήματα, δηλαδή να νομιμοποιήσου ή αν, προτιμάτε, να ωραιοποιήσουν το... τέρας της δήθεν εξυγίανσης.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει κανονικά στη συνάντηση, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι παρών. Όμως, από την πρώτη στιγμή ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε ότι η συνάντηση δεν έχει ουσία. Κανονικά έπρεπε να διώξουν από χθες τους Γραμμένο, Περέιρα αλλά και τους... λοιπούς της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και ύστερα να αρχίσουν να μιλάνε.

Όσο μένουν τόσο θα τορπιλίζουν το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο πρώτος με τις αποφάσεις (σ.σ. αντικατάσταση τριών μελών της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης) και ο δεύτερος με τους ορισμούς και την ανοχή στα τεράστια διαιτητικά λάθη, καθώς για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, ο Πορτογάλος μπέρδεψε την Μπενφίκα με την... εξυγίανση! Η FIFA και η UEFA όχι μόνο δεν τους διώχνουν αλλά έβαλαν τον «δικό μας Γραμμένο», όπως δήλωσε ο Σαββίδης, στο ίδιο τραπέζι με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Άρα, οι αρμόδιοι της συνάντησης είναι και επικίνδυνοι...

Ευχόμαστε καλή επιτυχία...

Διαβάστε επίσης