Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελείωσε η συνάντηση!

Τελείωσε η συνάντηση!
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 18:59

Τις τέσσερις ώρες άγγιξε η συνάντηση των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου. Οι τέσσερις παράγοντες αποχώρησαν από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» χωρίς να κάνουν δηλώσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε κάποια σημεία υπήρξε σύγκλιση. Όμως, καλύτερα να περιμένουμε για να δούμε τι ακριβώς προέκυψε από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Τη συνάντηση κάλεσαν Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ενώ εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών έλαβαν μέρος και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA). Ακόμη, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος και της Λϊγκας, Μηνάς Λυσάνδρου. Συνολικά 12 άτομα.

Διαβάστε επίσης

Έσπασε το «μπλόκο» στο Ηράκλειο!

Έσπασε το «μπλόκο» στο Ηράκλειο!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ με Καμαρά, αλλά το… σημάδεμα του Μανούχου, με κάρτες στους αμυντικούς του Μαρτίνς, έφερε… αποβολή Σεμέδο, αφού έληξε το ματς!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Αγιούμπ!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Αγιούμπ!

Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό θέλει να πάρει ο νεοφερμένος Ολλανδός άσος, ενώ τόνισε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να παίζει σε γήπεδο με 60.000 κόσμο. Μόνο στα όνειρα…