Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης σε Γραμμένο: «Θα πας φυλακή γι’ αυτά που έχεις κάνει…»

Μαρινάκης σε Γραμμένο: «Θα πας φυλακή γι’ αυτά που έχεις κάνει…»
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 22:51

Ένα δυνατό παρασκήνιο από τη συνάντηση το απόγευμα στο Σύνταγμα. Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέθεσε όλα τα οικονομικά σκάνδαλα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εκεί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, προσπάθησε να περάσει τη γραμμή του, να υπερασπιστεί τη διοίκησή του.

«Τι είναι αυτά που λες; Θα πας φυλακή γι’ αυτά που έχεις κάνει», του είπε ο ηγέτης του Θρύλου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, να απαντά ότι δεν έχει κάνει τόσες προσλήψεις όσες τον κατηγόρησε ο κ. Μαρινάκης. Βέβαια, όταν ο κ. Μαρινακης του ζητούσε να απαντήσει πόσες προσλήψεις έχει πράγματι κάνει, δεν πήρε ποτέ απάντηση. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό!

Τέλος, υπήρχε και η φοβερή ατάκα! Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να συντομεύει, με τον τελευταίο να απαντά: «Δεν θα κάνω ότι μου λέτε». Ε, αυτό ήταν. «Τόσο καιρό κάνεις ότι σε όλα ότι σου λέει ο Σαββίδης, τώρα που σου λέω να συντομεύσεις σε έπιασαν οι ευαισθησίες;», του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και φυσικά, όσοι γνωρίζουν, κατάλαβαν πλήρως…

Διαβάστε επίσης