Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ένα από τα δύο τρικ…

Το ένα από τα δύο τρικ…
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 11:25

Ένα στοιχείο, το οποίο έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά του Ολυμπιακού, χθες στο Ηράκλειο, ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τον Μαροκινό… μηχανή πίεσης στα άκρα της άμυνας του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να έρθουν τα λάθη, ένα από τα οποία έφερε και το γκολ! Η εντολή του Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρη και έδωσε ένα πλεονέκτημα στον Θρύλο, μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Μαρτίνς είχε ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή του να βγαίνει πολύ στα πλάγια. Μία στον Κοροβέση και μία στον Γιαννούλη. Ο Μαροκινός έπαιζε πολύ σε πλάτος, μία δεξιά και μία αριστερά, πιέζοντας. Έτσι έγινε και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, το οποίο βέβαια δεν μέτρησε, ως οφσάιντ. Έτσι ήρθε και το δεύτερο, το οποίο ήταν ακόμη πιο όμορφο και φυσικά μέτρησε.

Ο Ελ Αραμπί «θυσιάστηκε» χθες στο Γεντί Κουλέ, μένοντας μακριά από το γκολ, για να το «σερβίρει» στον συμπαίκτη του, Μαντί Καμαρά. Ο Μαροκινός έκανε τρομερό ματς και παρότι δεν σκόραρε, είχε εκείνα τα στοιχεία που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να φύγει νικητής, από το Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης