Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ για νταμπλ!

Φουλ για νταμπλ!
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 12:20

Μετά το εύκολο έργο, κόντρα στην Καλαμάτα, στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Θρύλος έχει εύκολο έργο και στους «8». Δεν του έτυχε ντέρμπι, όμως απέναντί του βρίσκει τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας, την οποία πολύ πρόσφατα φιλοδώρησε με μια ξεγυρισμένη… τεσσάρα, μέσα στην έδρα της, είναι στον δρόμο του Ολυμπιακού προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου και -στο βάθος- το νταμπλ.

Η Λαμία είχε παίξει και πέρυσι με τον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο, κάνοντας την έκπληξη και αφήνοντας τους Πειραιώτες εκτός συνέχειας. Αυτά, φέτος… δεν υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός μπαίνει πάντα υποψιασμένος, πάντα έτοιμος και έτσι θα κάνει και στα δύο ματς με την ομάδα του Μάντζιου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Λαμία-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρς-Ατρόμητος

Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης ή ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6/2 και οι αγώνες ρεβάνς το διήμερο 12-13/2. Γηπεδούχοι είναι εκείνοι που κληρώθηκαν πρώτοι. Δηλαδή το πρώτο ματς ο Θρύλος το δίνει στη Λαμία. Οποιαδήποτε εμπλοκή προκύπτει με την έδρα ΑΕΚ και ΠΑΟ, αναμένεται να λυθεί με αλλαγές στη σειρά των αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Δεν πήρε ακόμη το «μάθημά» του;

Δεν πήρε ακόμη το «μάθημά» του;

Ο Βράνιες συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, όταν την τελευταία φορά που βρέθηκε στον δρόμο του Θρύλου, τα… άκουσε μέχρι και από τη Γέλενα…