Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι κάνετε ρε ξεφτίλες; Έχετε τρελαθεί;

Τι κάνετε ρε ξεφτίλες; Έχετε τρελαθεί;
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 19:55

Τα… απίθανα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται! Κάθε αγωνιστική που περνάει, θα υπάρξει και κάτι... καινούργιο, προκειμένου η... εξυγίανση να κάνει τη δουλειά της! Και φυσικά... τυχαία, όλα γίνονται σε αγώνα του ΠΑΟΚ.

Στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, λοιπόν, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με τον Μάτος στο 33’, με τον διαιτητή, φυσικά, μετά την επίτευξη του τέρματος να περιμένει να τσεκαριστεί και από τον VAR.

Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον… ξενοδόχο. Εντελώς... τυχαία το σύστημα κόλλησε και έτσι, δεν μπόρεσε να ελεγχθεί η φάση! Ναι, καλά διαβάσατε. Κόλλησε το VAR!!!

Μόνο σε ματς του ΠΑΟΚ γίνονται αυτά. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Με την... εξυγίανση να «χτυπά» ξανά και ξανά, σε κάθε αγωνιστική, χωρίς μέτρο και, πλέον, και χωρίς φόβο.

Μάταια οι παίκτες της Λαμίας προσπαθούσαν να πάρουν από τους διαιτητές μια εξήγηση για την συγκεκριμένη φάση. Μιας και δεν έπαιρναν σαφή απάντηση!

Και, φυσικά, πρέπει να θυμίσουμε ότι στο VAR είναι ο Σιδηρόπουλος! Ο... κορυφαίος, που δεν έχει κάνει και… λίγα τη φετινή χρονιά...

Διαβάστε επίσης

Δύσκολα ο Τσιγκρίνσκι με Ολυμπιακό…

Δύσκολα ο Τσιγκρίνσκι με Ολυμπιακό…

Ο Ουκρανός στόπερ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (23/1) με την ΑΕΚ και, όπως φαίνεται, δεν θα προλάβει το κυριακάτικο (26/1) ματς πρωταθλήματος με τον Θρύλο, στο ΟΑΚΑ…