Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αλέν: «Ζω το παιδικό μου όνειρο, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να πάρουμε τρόπαια!»

Αλέν: «Ζω το παιδικό μου όνειρο, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να πάρουμε τρόπαια!»
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 23:28

Μπορεί να μην αγωνίζεται όσο θα ήθελε στο Λιμάνι, ωστόσο περνάει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του μέχρι τώρα. Ο λόγος για τον Μπόμπι Αλέν!

Ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και, σε δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο, αναφέρθηκε στη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά...

Παράλληλα, στάθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, αλλά και στους προσωπικούς του στόχους, που δεν είναι... άλλοι από το να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Θρύλου!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο «Actufoot»:

Για το πως πήγε στον Ολυμπιακό:

«Ήθελα να μείνω στη Ντιζόν. Υπήρξε όμως μία παρερμηνεία και ίσως παρεξήγηση στις συζητήσεις και δεν συνέβη αυτό. Ήμουν ελεύθερος και με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό. Δεν δίστασα ούτε λεπτό. Είναι ένα μεγάλο club. Ένας σπουδαίος σύλλογος με πολλά τρόπαια».

Για το πρωτάθλημα και το Champions League:

«Είναι σαν να ζω το παιδικό μου όνειρο. Ο πατέρας μου τρία χρόνια πριν μου είχε πει ότι θα έπαιζα στο Champions League. Δεν έχω πάρει ακόμα συμμετοχή αλλά πλέον είμαι κοντά σε αυτό».

Για τον ανταγωνισμό στην θέση του:

«Είναι πάντα υγιής ο ανταγωνισμός. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, βελτιώνουμε ο ένας τον άλλον με τον ανταγωνισμό και δίνουμε συμβουλές ο ένας στον άλλον».

Για την ελληνική και την γαλλική Λίγκα:

«Υπάρχει πολύ πάθος εδώ. Οι Έλληνες λατρεύουν το ποδόσφαιρο και ζουν για αυτό. Υπάρχουν πέντε ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να έχουν θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Σε αυτές φυσικά είναι και ο Ολυμπιακός. Οι άλλες είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας και απλά περιμένουν μήπως κάνεις λάθος να το αξιοποιήσουν. Τα γήπεδα είναι αρκετά δύσκολα και εκτός έδρας δεν υπάρχουν τόσο καλά γήπεδα. Δεν είναι πάντα καλή η ποιότητα των γηπέδων που παίζουμε εκτός έδρας».

Για το τι συμβουλή θα έδινε σε έναν νεαρό γκολκίπερ, έναν παίκτη 18 ετών:

«Να μην τα παρατά ποτέ. Να πιστεύει πάντα στον εαυτό του. Ακούω συχνά το θέμα των σπουδών και να αφήνει κάποιος το ποδόσφαιρο αλλά και να το έχει μόνο για διασκέδαση. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και η δουλειά πάντα ανταποδίδει».

Για τους στόχους του:

«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, να πάρουμε νίκες, και άλλες νίκες και να πάρω τρόπαια εδώ. Είμαι 28 αλλά νιώθω σαν 24. Νιώθω ακόμα καλά και νέος και ελπίζω να κρατήσει αυτό!».

Διαβάστε επίσης