Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί»

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί»
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 22:58

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός! Με ανακοίνωσή της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρεται στην ανούσια συνάντηση που υπήρξε, στην οποία υποτίθεται ότι θα ερχόταν μια νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που φυσικά δεν έγινε.

Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί!

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αναρωτήθηκαν: «Θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το;».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα».

Διαβάστε επίσης

Πόσο… Κάκος είσαι;

Πόσο… Κάκος είσαι;

Με διαφορά ο υπάλληλος του μήνα! Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έτοιμο να τον ανταμείψει επιτέλους!