Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουντανί: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω το πρωτάθλημα!»

Σουντανί: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω το πρωτάθλημα!»
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 12:26

Στην εφημερίδα «Alaraby» μίλησε ο Χιλάλ Σουντανί. Με τον διεθνή άσο να δίνει το σύνθημα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 1, με τον Ολυμπιακό!

Ο Αλγερινός επιθετικός δήλωσε, αρχικά: «Ελπίζω, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, γιατί η ομάδα πρέπει να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια απουσίας στην κορυφή. O Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και την θεωρώ καλή επιλογή στην καριέρα μου».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω, πως το ελληνικό πρωτάθλημα, διακρίνεται από τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει. Υπάρχουν πολλά ντέρμπι, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναικό. Σε παιχνίδια που είναι δυνατά και οι οπαδοί τα ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Πέρασα αρκετό διάστημα στο Κατάρ, το οποίο θεωρώ μια θαυμάσια χώρα. Εκεί, άλλωστε, έκανα την αποθεραπεία μου και μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στις διακρίσεις με τον Ολυμπιακό... Είμαι σε ανταγωνιστικό επίπεδο και η ηλικία, είναι απλά ένας αριθμός για εμένα. Θέλω να παραμείνω υγιής και αισθάνομαι ικανός να προσφέρω με την συμμετοχή μου».

Διαβάστε επίσης