Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Κόντρα σε όλους και σε όλα!
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 21:04

Τα μπλόκα που στήνουν στον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν είναι ήδη πολλά. Και μερικά από αυτά οφθαλμοφανή. Εκεί όμως που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, όσον αφορά τους… απέναντι, έρχεται μια ημέρα που πλέον λες δεν πάει άλλο.

Για μία ακόμα φορά σε ματς του ΠΑΟΚ, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, με το VAR τυχαία (;) να… κολλάει και έτσι να κατοχυρώνεται κανονικά στους Θεσσαλονικείς το τέρμα του Μάτος. Με το οποίο πήραν μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Έναν χρόνο μετά, η «εξυγίανση» χτύπησε ξανά στο ίδιο γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά με άλλο θύτη. Πέρσι ήταν το βόλεϊ του Βιερίνια και φέτος το γκολ-οφσάιντ του Μάτος.

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος σε όλο αυτό. Με ανακοίνωση που εξέδωσε έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, κάνοντας λόγο για ένα «στημένο πρωτάθλημα», το οποίο «δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Ωστόσο δεν είδαμε και καμία αντίδραση από κάποιον άλλο. Δηλαδή για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός είναι μόνος του και όλοι οι άλλοι… απέναντι.

Το μένος που βγάζουν κάθε φορά κατά του Ολυμπιακού δεν έχει προηγούμενο. Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πάνε ολόκληρη την ιστορία μέχρι… τέλους. Προκειμένου να παρθούν μέτρα άμεσα. Εδώ και τώρα!

Διαβάστε επίσης

«Την Κυριακή στην Αγγλία ο Ποντένσε»

«Την Κυριακή στην Αγγλία ο Ποντένσε»

Σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola», ο εξτρέμ του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει αύριο (26/1) στο Νησί, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα...