Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ελ Αραμπί θα... στείλει το Μαρόκο στο Mundial»

«Ο Ελ Αραμπί θα... στείλει το Μαρόκο στο Mundial»
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 16:10

Ένα πολύ μεγάλο «όπλο» έχει ο Ολυμπιακός, στον δρόμο για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Super League 1 και σε 19 συμμετοχές έχει 14 γκολ και πέντε ασίστ!

Οι επιδόσεις του 32χρονου φορ «τρελαίνουν» όχι μόνο τους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και τους συμπατριώτες του, στο Μαρόκο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, πως δέχθηκε πρόσφατα τηλεφώνημα από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς!

Στόχος του Ελ Αραμπί είναι, εκτός από το να κατακτήσει τίτλους με τον Θρύλο, να βρεθεί με την εθνική της πατρίδας του και στο Mundial του 2022.

Οι Μαροκινοί, μάλιστα, θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το εθνόσημο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ιστοσελίδα έγραψε: «Έχουμε δύο επιλογές για μια θέση. Ο Ελ Αραμπί, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και ο Ελ Νεσίρι...

Ας σταματήσουμε να λέμε, πως ο Ελ Αραμπί, είναι σε μεγάλη ηλικία. Το πλεονέκτημα της Εθνικής, σε αντίθεση με τον σύλλογο, είναι πως κάποιος χρησιμοποιείται για να παίξει, ποντάροντας πάνω στην κατάσταση που βρίσκεται εκείνη την στιγμή.

Και ο Ελ Αραμπί, βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξαιρετική φόρμα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό στο δρόμο για το Mundial».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει Ζίφκοβιτς»

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει Ζίφκοβιτς»

Μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί ο Θρύλος, για την ενίσχυση του στη θέση των εξτρέμ, φέρεται να είναι αυτή του 23χρονου Σέρβου της Μπενφίκα...