Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρει τι λέει ο κόουτς!

Ξέρει τι λέει ο κόουτς!
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 17:51

Αναρωτιέται ο κόσμος και δικαίως. Μεταγραφές, πωλήσεις (εντάξει, πώληση, για μία συζητιέται έντονα εδώ και μέρες, αφού του Τσιμίκα στη Νάπολι έδειχνε να έχει πάει πίσω), Χασάν, Ποντένσε. Πολλά ακούγονται και όλα «παίζουν», αναμένοντας εξελίξεις. Ωστόσο, πρέπει ΟΛΑ αυτή τη στιγμή να μπουν στην άκρη. ΟΛΑ! Το μόνο που μετράει είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δεν έχει σημασία ποιοι θα πάνε. Αν θα πάει ο Ποντένσε, αν θα πάει ο Χασάν, αν θα πάει άλλος νέος που θα… πάρει μεταγραφή μέσα στη νύχτα. Για τον προπονητή, αλλά και για τον κόσμο πρέπει να έχει σημασία, αυτοί που θα πάνε, να πάνε όπως πρέπει! Κομάντο, με το «μαχαίρι στα δόντια»! Να πάρουν το ματς και να φύγουν.

Καλά λέει ο κόουτς. «Δεν μπορούμε να συζητάμε για τον Χασάν, τώρα, αλλά για αυτούς που είναι εδώ», λέει αρχικά. Συμπληρώνει: «Ο Ποντένσε είναι διαθέσιμος». Έτσι είναι. Και αν δεν είναι, αν αύριο φύγει για την Αγγλία, θα παίζουν ρόλο ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Με αυτούς ο Θρύλος θα πάρει να πάρει το ματς στο ΟΑΚΑ. Για αυτούς πρέπει να συζητάμε τώρα!

Τα υπόλοιπα, προσεχώς… Έχουμε χρόνο!

Διαβάστε επίσης