Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε αυτά τα ματς πρώτο πάει το πάθος!

Σε αυτά τα ματς πρώτο πάει το πάθος!
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 23:44

Η ΑΕΚ είναι σε ανοδική πορεία, αλλά αυτό, στην πραγματικότητα, λίγη σημασία θα έχει, το βράδυ της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ. Εκεί, αυτό που θα μετρήσει, είναι το πως θα φανεί ο Ολυμπιακός. Τίποτα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Τόσο απλά. Αυτά τα παιχνίδια, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, κερδίζονται, πρώτα από όλα, με το πάθος.

Με τη θέληση. ΑΥΤΗ είναι που πρέπει να βγει μπροστά, στο ΟΑΚΑ, από όσους πάρουν το χρίσμα, να είναι βασικοί, αλλά και από όσους έρθουν από τον πάγκο. Το είπε ο ίδιος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του, ενόψει του ματς στο ΟΑΚΑ. Παίξει-δεν παίξει, έχει δίκιο. Έτσι είναι. «Είναι ένα ντέρμπι όπως όλα τα άλλα. Και η ΑΕΚ έχει θετικά αποτελέσματα, έχει βελτιωθεί τελευταία μετά την αλλαγή προπονητή. Νομίζω ότι εξαρτάται από την απόδοσή μας, από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς.. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα τα καταφέρουμε», είπε ο Αβραάμ. Και έτσι είναι.

Εν συντομία, ο Θρύλος μπαίνει στο ΟΑΚΑ, κάνει τα γκολ του, κάνει το παιχνίδι του, νικά, φεύγει. Όσο… απλό και αν ακούγεται και όσο και αν το… απλοποιούμαι εμείς, σε μία φράση, δεν είναι έτσι. Είναι δύσκολο. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και είναι ΟΜΑΔΑΡΑ! Μπορεί, λοιπόν, να προτάξει την ποιότητά του, την αξία του και το ΠΑΘΟΣ του και να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής! Έχει τον τρόπο…

Είναι, παράλληλα, η ώρα για όλους να δείξουν πόσο πολύ θέλουν αυτό το πρωτάθλημα. Μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχουν, για να το δείξουν, μέχρι να το σηκώσουν, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό, εκεί όπου πρέπει να είναι!

Διαβάστε επίσης

Με «οδηγό» το εκτός έδρας αήττητο!

Με «οδηγό» το εκτός έδρας αήττητο!

Ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει απόψε (26/1) την ΑΕΚ, είναι αήττητος στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος μακριά από το «κάστρο» του! Σερί, που θέλει να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ...

Γκερέρο… out, Χασάν in;

Γκερέρο… out, Χασάν in;

Ήταν ανέκαθεν δεδομένη η προτίμηση του Μαρτίνς στον Αιγύπτιο. Αλλά δεν αναφερόμαστε μόνο σε μεταγραφικό «in and out», αλλά και σε αγωνιστικό.