Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σύνθημα για τη νίκη! (photo)

Το σύνθημα για τη νίκη! (photo)
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 15:58

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το αποψινό ματς, στο ΟΑΚΑ. Όχι μόνο βαθμολογικής σημασίας, αλλά και πρεστίζ. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει απέναντι στην ΑΕΚ την κορυφή της Super League, με τον ΠΑΟΚ να… καταδιώκει και παράλληλα, ο Θρύλος θέλει να διαφυλάξει το πρεστίζ του, σε σχέση με τα ντέρμπι του εφετινού πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς δεν έχει χάσει ντέρμπι φέτος, αντιθέτως έχει μόνο δύο ισοπαλίες, απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Νίκησε την ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο, νίκησε τον ΠΑΟ, στον δεύτερο, αλλά απόψε πηγαίνει στο ΟΑΚΑ όχι για να μη χάσει, αλλά το ακριβώς αντίθετο: Για να νικήσει και μόνο!

Ο ίδιος ο Σύλλογος, μέσω των Social Media, έδωσε το σύνθημα, για τη «μάχη» που αρχίζει στις 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. «Όλοι μαζί ενωμένοι για τον αποψινό αγώνα! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!», έγραψαν οι Πειραιώτες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας έτσι το σύνθημα για νίκη!

Δείτε το ποστάρισμα:

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Σολδάνο...

Νέα σενάρια για Σολδάνο...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Doble Amarilla», η Βαλένθια θέλει δανεικό τον Αργεντινό φορ, που αγωνίζεται με δανεισμό από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα...