Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρυθμιστές Ομάρ-Τσιμίκας, για Βαλμπουενά

Ρυθμιστές Ομάρ-Τσιμίκας, για Βαλμπουενά
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 17:09

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει στο ΟΑΚΑ να αποφύγει φαινόμενα… Γεντί Κουλέ, κατά τα οποία ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν φάνηκε τόσο πολύ στο ματς. Αυτό γιατί ο Γάλλος έχει μάθει, στον Ολυμπιακό, να παίζει πιο κεντρικά, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στα άκρα, να φέρνει μία μικρή αναστάτωση, στη «χημεία» της ομάδας. Αυτό είναι κάτι, που την πάροδο του χρόνου και των προπονήσεων θα βελτιωθεί και η «νέα χημεία» θα βρεθεί, όμως απόψε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει δυνατότητα για… πειράματα.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να δώσει εντολή σε Ομάρ και Τσιμίκα να ανεβαίνουν πολύ, ώστε να δίνουν υποστήριξη στην επίθεση και αναλόγως από πια πλευρά θα παίζει, εκείνη την ώρα, ο Βαλμπουενά, να του δίνουν τη δυνατότητα να συγκλίνει περισσότερο και να τροφοδοτεί Ελ Αραμπί, Μασούρα, τον χαφ που θα ανεβαίνει και θα πατάει περιοχή ή και τους δύο ακραίους μπακ, η κίνηση των οποίων στην επίθεση θα μπορεί να φέρει σέντρες ή παράλληλα γεμίσματα, από τα άκρα, στην περιοχή.

Ο Μαρτίνς θέλει τον Βαλμπουενά να μπει πολύ στο παιχνίδι και θεωρεί ότι αυτό θα γίνει περισσότερο, εάν του δώσει τη δυνατότητα να συγκλίνει και να έρχεται προς τον άξονα.

Διαβάστε επίσης