Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι, πάντα, στο χέρι του

Είναι, πάντα, στο χέρι του
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 22:19

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην περιμένει… γκέλα του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, απέναντι στον Βόλο, αλλά ακόμη και έτσι, το πρωτάθλημα είναι πάντα στο χέρι του. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει, μέχρι στιγμής ότι είναι η καλύτερη στη Super League και θα συνεχίσει να το δείχνει, όσο οι αγωνιστικές προχωρούν.

Θα πάει και θα κερδίσει στην Τούμπα, γιατί μπορεί, όπως μπορούσε και σήμερα. Απέναντι στην ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς έδειξαν ότι έχουν το πάνω χέρι, στην υπόθεση τίτλος.

Το -1, εφόσον έρθει, δεν πτοεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες. Φυσικά, οι Πειραιώτες οφείλουν να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους, ψηλά και να καταφέρουν να συνεχίσουν με νίκες, όπως μπορούν να κάνουν.

Διαβάστε επίσης

Σισέ: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Σισέ: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με την απόδοσή του.

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος»

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν κυρίως άμυνα και δεν απείλησαν την εστία του Ολυμπιακού.