Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τους ξεφτίλισε -ξανά- ο Θρύλος

Τους ξεφτίλισε -ξανά- ο Θρύλος
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 10:43

Ακόμη ένα «χαστούκι» έδωσε ο Θρύλος στην «εξυγίανση», μετά το χθεσινοβραδινό ματς στο ΟΑΚΑ. Σε ένα ματς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… έξω από τα νερά τους, γιατί αντιμετώπισαν ΚΑΝΟΝΙΚΗ διαιτησία! Έχοντας μάθει να παίζουν ενάντια σε 14 ή και παραπάνω, σε κάθε αγωνιστική, η διαιτησία του Γιουγκ, χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, φάνηκε όχι απλώς όαση, αλλά… παράδεισος! Διαιτησία κανονική, πενηνταρήσια, με σωστή αντιμετώπιση και των δύο ομάδων, δίχως προβλήματα και δίχως… παρατράγουδα, από αυτά που συνηθίζουμε να βλέπουμε κάθε αγωνιστική στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά εκεί όπου παίζει ο Θρύλος...

Και τι «χαστούκι»! Ηχηρό! Προς όλους εκείνους που με περισσό θράσος υποστηρίζουν διαρκώς ότι ο Ολυμπιακός «φωνάζει άδικα» ή «φωνάζει συνέχεια» ή «φωνάζει μόνο για να ακούγεται». Ποιος φώναξε, χθες, από το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών; Ποιος σήκωσε το οποιοδήποτε θέμα, ποιος έκανε ζήτημα το παραμικρό; ΚΑΝΕΙΣ, είναι η απάντηση!

Κανείς… Και αυτό ΜΟΝΟ γιατί ο διαιτητής έπαιξε Ολυμπιακό (και ΑΕΚ, για να τα λέμε όλα) στα ίσια! Δεν ευνόησε, δεν αδίκησε. Έπαιξε 50-50. Και ο Θρύλος, αν και καλύτερος και ενώ μπορούσε να κερδίσει, δεν τα κατάφερε, γιατί ήταν άτυχος. Είχε φάσεις, είχε δοκάρι, αλλά αυτά είναι αγωνιστικά. Συμβαίνουν. Τα άλλα, που βλέπουμε κάθε αγωνιστική, να μην συμβαίνουν… Όταν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να φωνάξει, δεν φωνάζει… Τόσο απλά!

Διαβάστε επίσης

Ο κάπτεν είναι εδώ!

Ο κάπτεν είναι εδώ!

Στα πολύ ευχάριστα η επιστροφή Φορτούνη και στο πρωτάθλημα. Ο αρχηγός είναι εδώ!