Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τρο-με-ρός Μπουχαλάκης!

Τρο-με-ρός Μπουχαλάκης!
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 11:02

Εξαιρετικός και κάτι παραπάνω ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος ήταν κορυφαίος του Θρύλου, απέναντι στην Ένωση, έκανε γεμάτο ματς και το μόνο που του έλειψε, όπως και στον Θρύλο συνολικά, ήταν το γκολ!

Ο Μπουχαλάκης παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση, έχοντας αναπτύξει πολύ το ταλέντο του και βελτιώνοντας διαρκώς τα χαρακτηριστικά του. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης χθες μάρκαρε, έκοβε, πάσαρε, κουβαλούσε την μπάλα, κέρδιζε φάουλ, περνούσε κάθετες, σούταρε. Βρέθηκε μια-δυο φορές σε θέση κρυφού φορ και εκτέλεσε, ασχέτως αν η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ τον Μπουχαλάκη, για τον οποίο είχε εκφραστεί από την αρχή, με τα καλύτερα λόγια! Τον βάζει να παίζει διαρκώς και θεωρεί ότι δένει πολύ με τον Γκιλιέρμε (και τον Καμαρά, όταν παίζει με τρεις στο κέντρο) στον άξονα. Και ο Μπουχαλάκης έχει πάρει αυτή την εμπιστοσύνη και την έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο, βοηθώντας πολύ τον Ολυμπιακό να έχει αυτή την εικόνα!

Διαβάστε επίσης

Ο κάπτεν είναι εδώ!

Ο κάπτεν είναι εδώ!

Στα πολύ ευχάριστα η επιστροφή Φορτούνη και στο πρωτάθλημα. Ο αρχηγός είναι εδώ!